ادامه مطلب...
بیسکویت با کرم توتفرنگ
طرز تهیه:
ابتدا شکر، کره و وانیل را با همزن برقی میزنیم تا مواد به شکل کرم در آید. در مرحله بعد آرد و آرد ذرت را به مخلوط میافزاییم تا حالت خمیری پیدا کند. خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز داده و با وردنه به قطر سه میلیمتر باز میکنیم. تمام سطح خمیر را چنگال زده و با قالب گرد هفت سانتیمتری قالب میزنیم. سپس خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت میدهیم بعد در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم تا بپزد. بعد بیسکویتها را کنار میگذاریم تا خنک شود.
روی هر یک از بیسکویتها را با خامه فرمگرفتهای که با گلاب مخلوط کردهایم، پوشش داده و روی آن توتفرنگی چیده و یک بیسکویت دیگر میگذاریم. روی بسکویتها را با پودرقند تزیین میکنیم.
منبع: خانواده سبز